Craiovenii s-au călcat în picioare pentru un loc de muncă. Sute de oameni au stat la coadă opt ore să se angajeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AJOFM a organizat astăzi Bursa Generală a Locurilor de Muncă Dolj
AJOFM a organizat astăzi Bursa Generală a Locurilor de Muncă Dolj

Oltenii au declarat că au ajuns în pragul disperării şi asta din cauză că nu îşi pot găsi un loc de muncă. Oamenii au stat la coadă ore bune pentru un job.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a organizat  Bursa Generală a Locurilor de Muncă. 36 de firme au pus la dispoziţa oamenilor peste 400 de joburi. ''Eu sunt în căutarea unui loc de muncă de aproximativ un an. Am încercat să mă angajez, dar am 48 de ani şi nimeni nu vrea să îmi mai acorde a doua şansă. Sper ca astăzi să găsesc ceva. Vine Paşte, iar eu nu am ce să pun pe masă copiilor. Sunt într-o situaţă critică'', a spus Ioana Lică.

Angajatorii au căutat personal în domeniul construcţilor, dar şi personal calificat. ''Pentru bărbaţi am văzut cţă sunt multe locuri de muncă în construcţii, în domeniul vopsitoriei şi tâmplăriei, iar pentru noi femeile sunt joburi la frizerii'', a declarat o craioveancă. 

Reprezentanţii firmelor care s-au prezentat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă Dolj au declarat că au găsit oameni bine pregătiţi. ''Noi am oferit locuri de muncă în construcţii şi pentru muncitori necalificaţi. Peste 100 de persoane ne-au lăsat CV-urile. În perioada următoare îi vom chema pe toţi la un interviu'', a precizat un angajator.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite