Craiova: VIDEO/ Un doljean prins la tras cu cardul în Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai-Cristian Popa, de 26 de ani, din judeţul Dolj, a fost reţinut în noiembrie, anul trecut, pentru deţinere de echipamente destinate clonării cardurilor bancare şi retrageri frauduloase de bani cu carduri false, la mai multe bancomate din Braşov.

Olteanul a fost prins în flagrant, în timp ce demonta de pe un bancomat situat pe Calea București din Brașov un dispozitiv de skimming format dintr-o cameră video și un aparat de copiere a cardului bancar. Oamenii legii  l-au imobilizat şi dus imediat la audieri.

În imagini se observă că operaţiunea durează câteva minute. În urma anchetei, polițiștii au stabilit că tânărul este suspect și în cazul montării unui dispozitiv similar la același bancomat, la 13 noiembrie. Olteanul a copiat datele de pe  99 de carduri bancare. Niciunul dintre clienţii băncilor nu au fost păgubiţi de banii din conturi pentru că acestea au fost blocate de poliţie la timp.

Mihai Popa a declarat că dispozitivele pe care le montase pe bancomat le luase de la o persoană necunoscută. Pentru montarea lor urma să primească 200 de euro. Tânărul a fost arestat pentru 29 de zile, iar dacă va fi găsit vinovat riscă până la cinci ani de închisoare.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite