Craiova: Portret/ Mihaela Pătrană este mediator între studenţi şi companiile locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Pătrană visează să aibă poropria afacere
Mihaela Pătrană visează să aibă poropria afacere

Apreciază oamenii care ştiu să profite de oportunităţile pe care viaţa le oferă, pe cei care nu obosesc nicicând să înveţe.

A făcut loc voluntariatului în viaţa ei în urmă cu doar un an, atunci când a intrat în organizaţia studenţească AIESEC Craiova. Recunoaşte i-ar fi prins foarte bine să fi ştiut mai multe despre lumea celor care vor să fie mai tot timpul implicaţi în acţiuni care le schimbă viaţa în bine lor şi celor din jur. Şi-a dorit să recupereze timpul pierdut şi n-a lăsat să-i scape nicio oportunitate menită să o îmbogăţească. „A fost momentul în care am avut ochi pentru lucrurile realizate cu pasiune“, mărturiseşte Mihaela Pătrană. Primii paşi în organizaţie au dus-o spre comitetele de organizare a unor proiecte mici. A pornit cu o conferinţă pentru membrii recrutaţi în primăvara acestui an, apoi a urmat o alta de dezvoltare a echipei de  top management. Aşa a căpătat curajul de a-şi asuma şi rolul de mediator între companiile locale şi studenţi. Aşa se face că a urcat ierarhic, iar acum coordonează proiectul Business Academy şi o echipă formată din şapte tineri, cărora le spune „cei mai buni dintre cei mai buni“. 

Vrea propria afacere

În urmă cu doi ani, când făcuse o pasiune pentru a-şi crea propriile articole vestimentare, i se părea de neatins visul de a pune vreodată pe picioare o casă de modă. Acum nu are nicio clipă impresia că este ceva imposibil. Aşa cum nu crede că la finalul facultăţii va avea probleme cu găsirea unui loc de muncă. „Când crezi ceva se împlineşte, iar dacă mai şi depui eforturi susţinute pentru asta, e categoric o reuşită. M-am gândit la varianta plecării la studii oriunde altundeva, până să intru în AIESEC. Nu mai e cazul. Ştiu că există şansă, doar să vrei să te agăţi de ea“, mai spune Mihaela Pătrană, tânăra hotărâtă să fie unul dintre acei agenţi ai schimbării în societatea românească.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite