Craiova: Oltenii pot să cumpere „Ocolul Pământului în optzeci de zile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumul „Ocolul Pământului în optzeci de zile“, de Jules Verne, poate fi achiziţionat, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 11,99 lei.

Scrisă când Războiul Franco-Prusac era în toi, această carte celebră, care a înfierbântat imaginaţia cititorilor şi scriitorilor, precum şi a cineaştilor, este încă o invitaţie la aventură, pe care Jules Verne o făcea în vremea când era înrolat în serviciul Pazei de Coastă. Cursa contra cronometru începe de la pariul pe care îl face londonezul Phileas Fogg, personaj care a cucerit generaţii după generaţii de cititori.

„Ocolul Pământului în optzeci de zile“ este una dintre cele mai îndrăgite cărţi, scrise de Jules Verne. Marian Lăcătuşu este un fan al cărţilor Adevărul şi nu ratează nicio publicaţie. „Apariţiile de la Adevărul sunt de-a dreptul fabuloase. Jules Verne este unul dintre cei mai buni scriitori. Este păcat să nu ai asemenea cărţi în bibliotecă“, a recunoscut Marian Lăcătuşu, din Craiova, de profesie distribuitor.

Dacă nu aţi făcut rost de acest volum, de la chioşcuri, puteţi să le achiziţionaţi de la Librăria Adevărul, din Craiova, situată pe strada Împăratul Traian, nr. 9. Programul este lejer pentru oricine: zilnic între orele 9.00 - 22.00.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite