Craiova: Nou centru de vaccinare împotriva gripei noi. Vezi AICI unde te poţi vaccina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Craiovenii au la dispoziţie un centru de vaccinare împotriva gripei noi.

Conducerea Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “Victor Babeş” Craiova, a anunţat că, în contextul epidemiei de gripă AH1N1 şi a creşterii interesului populaţiei pentru vaccinarea gratuită împotriva virusului pandemic AH1N1, a înfiinţat un nou centru de vaccinare în incinta spitalului situat pe strada Calea Bucureşti.

“Persoanele neasigurate se pot adresa, începând de sâmbătă, 9 ianuarie 2010, Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Victor Babeş”, unde s-a decis impreună cu Direcţia de Sănătate Publică Dolj, înfiinţarea unui centru de vaccinare”, a declarat dr. Lucian Ioncică, manager spital.

Persoanele cu suspiciune de gripă nouă sunt rugate să se adreseze, în continuare, biroului de internări – camera de gardă – al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie “V Babeş”,decizia investigării suplimentare sau a vaccinării luându-se de către corpul medical de gardă.

Pentru a asigura un flux normal al campaniei de vaccinare şi pentru a evita aglomeraţia la biroul de internări al spitalului vaccinarea persoanelor asigurate împotriva virsului pandemic AH1N1 se va efectua, ca şi până acum, în cabinetele medicilor de familie, care au vaccinul pe stoc.

Citeşte şi:

Cum moare un om cu zile într-un spital din România

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite