Craiova: Mititelu nu îl vroia pe Neagoe antrenor la Ştiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rădulescu l-a ajutat pe Adrian Mititelu să găsească înlocuitor pentru Daniel Mogoşanu
Mircea Rădulescu l-a ajutat pe Adrian Mititelu să găsească înlocuitor pentru Daniel Mogoşanu

Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, a declarat astăzi, Eugen Neagoe a fost pus la cârma Universităţii fiind propus chiar de el, în condiţiile în care Adrian Mititelu nu îl dorea.

Mircea Rădulescu a recunoscut relaţia bună pe care o are cu clubul alb-albastru. „Am fost foarte aproape de această echipă şi voi fi în continuare. Am vorbit destul de des cu majoritatea antrenorilor de la Universitatea şi chiar cu Adrian Mititelu. Pot să vă spun chiar că l-am sfătuit să îl aducă pe Eugen Neagoe pe banca tehnică. Iniţial nu a vrut, spunând că face parte din opoziţie. Nu am înţeles la ce se referea, dar până la urmă am văzut că mi-a ascultat sfatul“, a declarat Rădulescu.

Acesta a fost de acord cu patronul Ştiinţei, spunând că alb-albaştrii au avut ghinion în prima parte a campionatului: „Din păcate rezultatele nu au fost pe măsură, dar a avut şi mult ghinion. Echipa a jucat bine, dar primea un gol aiurea sau era dezavantajată de arbitri. Nu ştiu ce se întâmplă cu această formaţie“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite