Craiova: Florin Soare este atletul pasionat de motociclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membru în clubul Craiova Bikers, studentul la drept a obţinut premii la concursurile de atletism. Însă marea sa dragoste sunt motoarele.

Este un tânăr plin de viaţă şi care se dedică cu totul pasiunii pe care o are de mic copil. Tânărul îşi aduce aminte cu drag câte motociclete a avut de-a lungul anilor şi cum fiecare în parte a rămas în sufletul lui. „Când mă gândesc cât am muncit la motocicleta unchiului meu, nici acum nu îmi vine să cred. Tatăl meu, când a văzut în ce stare era, nu a crezut niciodată că se mai poate face ceva. Am muncit zi şi noapte şi în maxim o lună am reuşit să o readuc într-o stare bună“, a povestit Florin Soare.

Motocicletă adusă cu trenul

Tânărul pasionat de motoare râde atunci când îşi aduce aminte cum a făcut rost de o bijuterie pe două roţi din anul 1956. „Am transportat-o cu trenul pe bucăţi. Am făcut mai multe drumuri, era dezasamblată. După care, în atelierul pe care îl am acasă, am reuşit să o fac ca nouă. Este un model IZH, care cu greu se mai găseşte. Sunt vechi şi foarte scumpe. Acum merge şi arată ca şi cum ar fi nouă“, a mărturisit Florin Soare.

Florin a mai declarat că zilnic se întâlneşte şi cu restul motociciliştilor din oraş. Au un loc al lor unde se văd şi vorbesc despre pasiunea care îi leagă: motoarele. „Suntem cu toţii înscrişi la Craiova Bikers aproximativ 60 de motociclişti. Pentru noi este o relaxare să ne vedem şi să învăţăm unii de la alţii lucruri noi. Niciodată nu poţi spune că ştii totul“, a declarat tânărul.

Iubeşte artele marţiale

Craioveanul a participat în anul 2000 la Bucureşti, la un campionat de atletism, unde a obţinut locul III. „Pentru competiţia de pe Lia Manoliu m-am antrenat mai bine de cinci luni. Vreau să nu mă fac de râs şi să obţin rezultate bune. Pot spune că de mic copil mi-au plăcut sporturile extreme. Acum mă uit cu mare interes la campionate de Arte Marţiale Mixte“, a declarat motociclistul. Florin Soare a mai declarat că are două dorinţe: să participe la o cursă de motoare în afara graniţei şi să lucreze în cadrul Jandarmeriei Române.   
        

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite