Craiova: Florin Costea a fost în stare de şoc în momentul primirii loviturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea s-a accidentat într-un meci cu Poli Iaşi disputat pe 21 martie 2010
Florin Costea s-a accidentat într-un meci cu Poli Iaşi disputat pe 21 martie 2010

Golgheterul Universităţii Craiova va afla astăzi cât timp nu va juca, după ce va efectua un RMN la spitalul Sfântul Ioan din Bucureşti.

Costea a recunoscut că starea lui de sănăntate nu s-a îmbunătăţit şi aşteaptă verdictul medicilor. „Bine nu îmi este! Aştept verdictul doctorului. O să merg la Bucureşti, pentru a face RMN-ul“, a a declarat Florin Costea.

Acesta nu îşi aminteşte nimic din faza primirii loviturii din partea lui Brăneţ. „Nu îmi aduc aminte mai nimic din ce s-a întâmplat în acel moment. Nu mai ştiu dacă arbitrul a venit la mine sau nu, dacă a zis ceva. Eram în stare de şoc în acel moment. Eram copleşit de dureri. Nu mai ştiu nici dacă Cristi Brăneţ mi-a zis ceva. Nici după meci nu a venit la mine şi nici nu m-a sunat până acum“, a subliniat golgheterul Ştiinţei pentru editie.ro.

În final, Florin Costea a apreciat atitudinea fanilor faţă de ei. „Le mulţumesc suporterilor că sunt alături de mine. Le mulţumesc pentru toate mesajele de încurajare pe care mi le-au transmis. Vreau să joc fotbal. Am văzut şi i-am simţit şi pe colegi alături de mine. Sunt sigur că, indiferent cui i se întâmpla din formaţie, acelaşi lucru se întâmpla, pentru că suntem o echipă“, a încheiat Costea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite