Craiova: Berta Rădulescu, o farmacistă Megastar din Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De trei ani şi jumătate este solistă a formaţiei „Top 5“ şi, în paralel, urmează cursurile Facultăţii de Farmacie din Craiova. Este o fată foarte jovială şi nu se întristează prea des.

De când era mică, Berta Rădulescu fredona melodii şi arăta că are veleităţi pentru o asemenea carieră. L-a moştenit pe tatăl ei, care era solist şi cânta la chitară bas. „Tata a descoperit talentul meu pentru muzică şi m-a încurajat să merg mai departe pe această linie“, îşi aminteşte Berta. A urmat cursurile Şcolii Populare de Artă, iar de mai bine de trei ani este componentă a trupei „Top 5“.

Berta Rădulescu a adoptat stilul R&B, însă nu a avut ocazia să interpreteze pe scenă melodii de acest gen. „Noi cântăm piese cunoscute de oameni şi ne interesează să se simtă bine. În general cânt hituri vechi, cunoscute de toţi oamenii“, povesteşte artista.

De fapt, Berta a ajuns la „Top 5“ după ce a participat, la 16 ani, concursul Megastar. „Nu aveam absolut deloc exprienţă în muzică şi la puţin timp după ce am participat la concursul Megastar, am ajuns în această formaţie. M-am obişnuit cu colegii, atmosfera este relaxantă şi mă simt foarte bine. Sunt bucuroasă că pot să am asemenea colegi“, recunoaşte Berta Rădulescu.

După ce a câştigat acea competiţie, colegii din clasă au început să îi spună „Megastar“. „Prietenii se mândresc că am participat la Megastar. Au considerat că a fost un act de curajos. M-am înţeles foarte bine cu ei după acel concurs“, rememorează Berta perioada din liceu. Tânăra solistă a spus cum ar trebui să fie o solistă pentru a intra în lumea muzicii din România: „Trebuie să se facă plăcută, să interacţioneze cu publicul, să fie prezentabilă, curajoasă, şi să aibă voce foarte bună. O bună interpretă trebuie să îndeplinească toate calităţile pe care le-am enumerat până acum“.

Citeşte în  continuarea poveştii vieţii Bertei Rădulescu.

craiova
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite