Craiova: Autorităţile au inaugurat centrul medical din cartierul Catargiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Consiliului Judeţean a inaugurat astăzi policlinica din cartierul craiovean Lascăr Catargiu, care va deservi 17.000 de oameni.

Renovarea dispensarului care găzduieşte, începând de astăzi, cabinetele a şapte medici de familie a costat peste 800.000 de lei, finanţarea fiind asigurată de Consiliul Judeţean. „Este vorba de o clădire construită înainte de 1980 pe care am reuşit să o dotăm la cele mai înalte standarde pentru ca locuitorii din Catargiu, dar şi cei din Faţa Luncii să poată beneficia de un act medical de calitate. Le dorim medicilor şi pacienţilor de aici să îl stăpânească sănătoşi să să aibă grijă de el”,a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Prioteasa. Acesta a precizat că, în perioada următoare administraţia judeţeană va investi în construirea unei policlinici lângă dispensar pentru ca locuitorii acestor cartiere să nu mai fie nevoiţi să meargă la spital pentru a fi consultaţi de un medic specialist.

„Începuse să cadă tavanul, atât arăta de rău şi deja cvlădirea devenise aproape un pericol pentru noi şi pentru pacienţi”,a spus Aurora Bârsan, unul dintre medicii care şi-au luat astăzi în primire cabinetele.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite