Copiii au trimis sute de scrisori către Moş Crăciun ''Vreau un căţel mic şi frumos''

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca îi scrie în feicare an lui Moş Crăciun
Bianca îi scrie în feicare an lui Moş Crăciun

Sute de copii din Dolj îi trimit, prin intermediul poştei, scrisori în îndepărtata Laponie lui Moş Crăciun. Bianca are şase ani şi vrea să primească de Crăciun un căţel şi cât un cadou pentru toată familia.

Cu acordul lui Moş Crăciun, spiriduşii de la poştă ne-au arătat câteva dintre scrisorile cele mai frumoase care vor ajunge în Laponia. Copiii se laudă că sunt cuminţi şi ascultători şi că merită să primească multe jucării ''Dragă Moşul, eu mi-am ascultat părinţii, chiar dacă am doar 5 ani şi vreau anul acesta să îmi îndeplineşti toate dorinţele. Promit că de acum înainte o să fiu la fel de cuminte, dacă şi tu o să îmi aduci tot ce ţi-am cerut în scrisorică. Vreau un bebeluş care doarme şi mănâncă, o măsuţă mic de joacă, un frăţior şi ceva pentru mami şi tati'', i-a scris Alexandra lui Moş Crăciun. 

''Moşule vreau un căţel''

Bianca Niculescu, în vârstă de 6 ani, din Craiova, i-a scris lui Moş Crăciun o scrisoare mai mare, asta pentru că îşi doreşte cadouri pentru toată familia ''Moşule eu vreau un căţel mic şi frumos să mă joc cu el. Promit că o să mă ocup de el să crească mare şi frumos ca mine. Pentru mami vreau o maşină, iar pentru tati m-am gândit la un televizor mare şi frumos. Să nu o uit nici pe mamaie care vrea o pensie mai mare, iar tataie îşi doreşte o undiţă nouă. Te iubesc şi te aştept cu drag'', i-a scris fetiţa lui Moş Crăciun.      

„Nu există an în care să nu primim scrisori care să îi fie adresate lui Moş Crăciun. Fiecare copil vrea să primească cadorui de sărbători.'', a spus Mihaela Mitran, inspector exploatare în cadrul  Direcţiei Regionale de Poştă Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite