Concurenţă mare la titularizare, în Dolj. 70 de candidaţi se bat pe un singur loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurenţă mare la titularizare în judeţul Dolj Foto: Arhiva
Concurenţă mare la titularizare în judeţul Dolj Foto: Arhiva

Inspectoratul Şcolar Dolj a scos la concurs catedrele titularizabile din toamna anului şcolar următor. 70 de candidaţi se bat pentru un singur post.

Concurenţa este foarte mare, de 70 pentru un singur post. Inspectoratul Şcolar Dolj a scos la concurs 28 de posturi titularizabile din toamna anului şcolar următor. 10 locuri sunt pentru muzică instrumentală, iar 8 posturi pentru maiştri instructori, 3 pentru educatoare şi 2 posturi pentru învăţători. 

A fost scos al concurs şi câte un post vacant pentru fizică, tehnologia informaţiei, protecţia mediului, religie ortodoxă, medicină generală. 

Cea mai mare concurenţă este pentru ocuparea unui post de educatoare, însă un singur loc este vacant la Grădiniţa cu program prelungit „Căsuţa cu poveşti“ din Craiova, o catedră la Coţofenii din din Dos şi altă catedră la Bârca. 214 persoane s-au înscris pentru aceste posturi, iar concurenţa fiind de peste 70 de candidaţi pe un loc.

Două cadre titularizabile sunt ţi la Colegiul Naţional „Carol I“ şi la Şcoala Gimnazială „Barbu Ionescu“ din Urzicuţa pentru care s-au înscris 120 de persoane.   

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite