Cât îi costă pe craioveni să petreacă sărbătorile în Dubai sau Thailanda. Pachetele de revelion, preferate de olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii agenţiilor de turism din Craiova susţin că anul acesta pachetele de revelion s-au vândut foarte bine. Au crescut cererile pentru destinaţiile exotice, precum Thailanda, Dubai şi Republica Dominicană.

Craiovenii care vor să îşi petreacă revelionul pe Valea Prahovei sau în Nordul Moldovei, dar şi la pensiunile de pe Clisura Dunării, trebuie să scoată din buzunar de la 500 de euro la 1000 de euro. „Unii craioveni şi-au rezervat revelionul din luna septembrie. Pachetele turistice anul acesta s-au vândut foarte bine, iar oamenii au avut posibilitatea să plătească vacanţa şi în rate. În această perioadă mai sunt foarte puţine locuri în staţiunile de pe Valea Prahivei sau în Nordul Moldovei”, a spus Alin Toma, consultant turism.

Preţurile pentru Revelionul în străinătate încep de la 239 de euro de persoană şi ajung pana la 2.000 de euro. Destinaţii populare sunt marile oraşe din Europa, dar şi ţările exotice, care sunt căutate mai mult ca anul trecut. „Pentru cei care iubesc Dubaiul, bagajul de cală poate cântări la întoarcea în ţară cu 10 kilograme în plus. În luna ianuarie are loc acolo festivalul de shoping. Unii craioveni au preferă destinaţiile calde şi aici mă refer la Dubai, unde tarifele încep de la 475 de euro de persoană, până la Thailanda, Mauritius, Bali, Singapore, unde pot ajunge şi la 1.800 de euro”, a mai spus Alin Toma, consultant turism.

Craiovenii au declarat că preferă să petreacă revelionul peste graniţă. „Am studiat ofertele şi sunt destul de accesibile. Anul acesta vom pleca în Tenerife. Pentru două persoane am scos din buzunar 1200 de euro. Am dat jumătate din sumă în luna noiembrie, iar jumătate la începutul lunii decembrie”, a povestit Cristina Săceanu. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite