Cartonaş  roşu  pentru  fotbalistul Bogdan Chirea. A fost prins băut la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul  Bogdan Chirea a fost prins, duminică dimineţa, de un echipaj de poliţie din Craiova băut la volan. Tânărul de 24 de ani s-a ales cu dosar penal şi cu permisul suspendat.

Testat cu aparatul etilotest Chirea avea o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fotbalistul legitimat la Minerul Motru a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fotbalistul Bogdan Chirea s-a urcat băut  în această dimineaţă la  volanul autoturismului Audi băut la volan. Poliţiştii l-au oprit în trafic pe strada Gheorghe Chiţu din Craiova. Tânărul  în  vârstă de 24 de ani, din comuna Cârcea, din judeţul Dolj, le-a spus oamenilor legii  că a băut doar un pahar de vin. „Conducătorului  auto i-au fost prelevate două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar poliţistii au întocmit dosar penal “, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite