Beizadeaua Andrei Lazăr, fiul de judecător care a înjunghiat un tânăr cu baioneta, rămâne sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Lazăr a fost implicat în numeroase scandaluri de-a lungul timpului
Andrei Lazăr a fost implicat în numeroase scandaluri de-a lungul timpului

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, este acuzat că, în februarie 2016, a înjunghiat un bărbat în faţa Casei Studenţilor din Craiova. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, însă procurorii l-au eliberat sub control judiciar pe motiv că nu reprezintă pericol social.

Andrei Lazăr a băgat spaima în sute de tineri în momentul în care a înjunghiat cu o baionetă, în , februarie 2016, un bărbat de 35 de ani, în faţa Casei Studenţilor din Craiova. Tânărul a fost reţinut, însă procurorii din cadrul Parhetului de pe lângă Judecătoria Craiova au decis că nu reprezintă pericol social şi l-au eliberat. 

Victima nu a depus plângere

Victima lui Andrei Lazăr nu a depus plângere la Poliţie pentru tentativă de omor, iar astfel fiul judecătoarei Liliana Lazăr a fost trimis în judecată doar pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi port sau folosire fără obiecte de drept periculoase.

Fiul Judecătoarei Liliana Lazăr le-a cerut magistraţilor revocara măsurii controlului judiciar în dosarul în care este judecat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, dar cererea a fost respinsă.

Andrei Lazăr mai este acuzat de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. A fost reţinut alături de alte 12 persoane pe data de 13 ianuarie 2017 pentru trafic de droguri de mare risc.

Scandalurile în care a fost implicat fiul judecătoarei Liliana Lazăr:

-Pe data de 27 martie 2007 a tăiat cu sabia un bărbat din Craiova la ambele mâini.

-În anul 2008 a lovit cu o cheie tubulară în cap un şofer într-o benzinărie. Dosarul a fost imediat închis după împăcarea părţilor.

-În februarie 2008 a fost implicat într-un noul scandal în faţa Curţii de Apel Craiova. Andrei Lazăr a ajuns la spital cu o plagă tăiată la picior şi una la umăr.

-Andrei Lazăr a fost implicat în anul 2010 într-un alt scandal într-un bar din Craiova. Anchetatorii au decis să îl cerceteze în stare de libertate, însă două luni mai târziu a fost acuzat de lovire şi ate violenţe.

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, a fost condamnat în anul 2014 la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite