Băut şi fără permis, un tânăr a lovit cu maşina un bătrân. Vinovatul a fugit după accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Rova, în vârstă de 25 de ani, din Băileşti, a fost reţinut pentru 24 de ore şi este acuzat de vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului. Tânărul fără permis şi băut a lovit un biciclist şi a fugit de la locul faptei.

Alexandru Mitrică, de 63 de ani, din comuna doljeană Galiciuica, în timp ce se deplasa pe o bicicletă a fost lovit de un autoturism Alfa Romeo. Şoferul vinovat de producerea accidentului şi-a abandonat victima într-o baltă de sânge şi a fugit de locul faptei.

A încercat să scape de poliţişti

Oamenii legii l-au identificat în trafic pe tânărul de 21 ani, însă acesta nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Băut şi fără permis şi-a continuat drumul către Băileşti. Ionuţ Rova  a fost prins în cele din urmă şi reţinut pentru 24 de ore.  Astăzi va fi prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Accidentul a avut loc în localitatea Galiciuica. Victima în vârstă de 63 de ani a fost transportată la Spitalul Judeţean din Craiova.

Ionuţ Rova, în vârstă de 21 ani, din Băileşti, este acuzat de comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.   
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite