Bătrâneţe de coşmar. O pensionară din Craiova, aruncată în stradă de propria fiică, după ce a adunat o datorie de 10.000 de lei la întreţinere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost aruncată în stradă de propria fiică
Femeia a fost aruncată în stradă de propria fiică

Elena Scutaru, în vârstă de 63 de ani, din Craiova, a fost aruncată astăzi în stradă de propria fiică. Femeia a povestit cu lacrimi în ochii că trăieşte cel mai mare coşmar al vieţii şi nu se aştepta să ajungă sub cerul liber.

Elena Scutaru a fost aruncată în stradă de propria fiică, după ce a adunat o datorie la întreţinere de 10.000 de lei. Penisonara a ajuns să locuiească în garsoniera fetei, după ce în urmă cu 10 ani i-a vândut fictive un apartament cu două camera. După o perioadă relaţiile între cele două s-au deteriorat, iar de aici la ce s-a întâmplat astăzi nu a fost decât un pas. „Am iubit-o ca pe ochii din cap. Nu pot să cred că îmi face una ca asta copilul meu. Nu mai am pentru ce să trăiesc. O să mă arunc în faţa trenului . Am zis că este singurul meu copil şi i-am făcut acte şi ginerelui. Notăriţa ne-a spus că trebuie să declarăm o sumă de bani. Pot să juc cu mâna pe biblie că nu am primit niciun leu. Să îmi dea banii pe apartamentul meu că nu am nevoie de nimc de la ei“ a povestit femeia cu ochii in lacrimi. 

Pensionarea a fost dată în judecată chiar de fiica sa, iar astăzi un executor judecătoresc a dat-o afară din casă. „Există o hotărâre definitivă şi irevocabilă în instanţă. Aplicăm legea. I-am spus de acum opt luni că trebuie să se mute”, a declarat executorul judecătoresc Cristinel Talpă

Fiica pensionarei nu a vrut să comenteze absolut nimic pe marginea acestui subiect. Elena Scutaru a declarat că nu a putut să achite la timp datoriile din cauză că trebuia să îşi cumpere şi medicamente. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite