Bătrâna plimbată şase ore între trei spitale a murit. Rudele femeii au aflat cauza decesului după efectuarea necropsiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 78 de ani din Craiova a fost plimbată pe data de 15 martie şase ore  între trei spitale. Femeia a aşteptat afară în ambulanţă în timp ce medicii s-au uitat pe radiografii, şi o trimiteau apoi la următoarea unitate spitalicească.

Bătrâna plimbate şase ore între trei spitale a murit de ciroză hepatică. Rudele femeii au declarat că au aflat cauza decesului după efectuarea necropsiei.

Starea de sănătate s-a agravat

Familia a mai declarat că timp de şase ore Mărioara Barbu a fost ţinută în ambulanţă, fără a-i fi administrat vreun medicament sau a i se da vreo gură de apă. 

Medicii de la Spitalul de Neuropsihiatrie au considerat că bătrâna este suspectă de TBC şi au trimis-o la Spitalul de Boli Infecţioase, pentru investigaţii. Doctorii de acolo nu nici nu s-au uitat la pacientă. S-au uitat pe radiografie şi au pus un diagnostic: cancer pulmonar. Întoarsă la Spitalul de Neuropsihiatrie, medicii au pus-o din nou pe drum, trimiţând-o la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a fost internată, în cele din urmă, direct la Terapie Intensivă.

Starea femeii s-a agravat, iar la Spitalul de Urgenţă medicii au internat-o direct la Terapie Intensivă, pe secţia de pneumpftiziplogie.

Mai citeşte şi:

O bătrână din Craiova a fost plimbată şase ore cu ambulanţa între spitale

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite