Bacalaureatul începe în 5 zile cu proba de aptitudini. În şcoli se instalează camerele de supraveghere, care vor avea un rol de big brother pe durata probelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Examenul de BAC începe anul acesta cu 3 luni mai devreme
Examenul de BAC începe anul acesta cu 3 luni mai devreme

Examenul de Bacalaureat începe, în premieră anul acesta cu 3 luni mai devreme decât de obicei şi va fi cel mai strict de până acum. În judeţul Dolj s-au înscris peste 4500 de candidaţi.

Elevii sunt aşteptaţi pe data de 12 februarie în calse, la prima probă orală a examenului de BAC 2018.  „Ultima zi de înscrieri a fost vineri, 2 februarie. În Dolj, s-au înscris 4.589 de candidaţi, din care 3.991 sunt din seria curentă şi 598 din seriile anterioare“, a declarat inspectorul şcolar general Monica Sună, preşedintele comisiei judeţene de bacalaureat.

În zilele de 16, 19 şi 20 februarie este programată evaluarea competenţelor digitale, iar pe data de 21- 22 februarie va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat vor începe în luna iunie. În unităţile de învăţământ  se instalează camerele de supraveghere, care vor avea un rol de big brother pe durata probelor.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite