Andrei Lazăr, fiul judecătoarei din Craiova care a înjunghiat un bărbat, rămâne sub control judiciar. Tânărul este cunoscut pentru trecutul său violent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Lazăr, fiul unei judecătoare din Craiova, a fost adus în luna februarie în faţa procurorilor cu propunerea de arestare preventivă, însă aceştia au dispus să fie plasat sub control judiciar. Tânărul a fost reţinut după ce a înjunghiat în faţa Casei Studenţilor un bărbat şi a fugit.

Andrei Lazăr este cunoscut de oamenii legii pentru trecut său marcat de violenţe. În luna februarie a recidivat şi a înjunghiat un bărbat în faţa Casei Studenţilor din Craiova. Victima nu a depus plângere la poliţie, aşa că fiul magistratului a fost plasat de procurori sub control judiciar. El a fost trimis în judecată pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi port sau folosire de obiecte periculoase fără drept.

Magistraţii Judecătoriei Craiova i-au menţinut lui Andrei Lazăr controlul judiciar şi au stabilit un nou termen în proces pentru data de 20 octombrie. „Amână cauza faţă de lipsa de procedură cu inculpatul Savu Marian.///În temeiul art. 362 alin. 2 C.p.p. rap. la art. 208 alin.2 şi 5 C.p.p. mentine ca fiind temeinică şi legală măsura controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul LAZĂR ANDREI, prin ordonanţa nr. 1461/P/2016 din 17.02.2016 a Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, data de 22.09.2016”, se arată în încheierea de şedinţă a instanţei. Acesta a fost primul termen de judecată al procesului, iar instanţa a mânat cauza pentru 20 octombrie“, se arată în motivarea instanţei.

Scandalurile în care a fost implicat fiul judecătoarei Liliana Lazăr:

-Pe data de 27 martie 2007 a tăiat cu sabia un bărbat din Craiova la ambele mâini.

-În anul 2008 a lovit cu o cheie tubulară în cap un şofer într-o benzinărie. Dosarul a fost imediat închis după împăcarea părţilor.

-În februarie 2008 a fost implicat într-un noul scandal în faţa Curţii de Apel Craiova. Andrei Lazăr a ajuns la spital cu o plagă tăiată la picior şi una la umăr.

-Andrei Lazăr a fost implicat în anul 2010 într-un alt scandal într-un bar din Craiova. Anchetatorii au decis să îl cerceteze în stare de libertate, însă două luni mai târziu a fost acuzat de lovire şi ate violenţe.

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, a fost condamnat în anul 2014 la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite