Alegeri locale 2016. Reprzentanţii PNL: „Vioara I în Craiova va fi PNL-ul şi este începutul sfârşitului pentru PSD“

0
0
PNL a pierdut fotoliul de primar în Craiova
PNL a pierdut fotoliul de primar în Craiova

Alegeri locale 2016. Pavel Badea, candidatul PNL pentru Primăria Craiova, a pierdut alegerile pentru ocuparea fotoliului de edil.

Procentul la vot în Craiova la ora 21.00 a fost de 38,66%. Aproximativ 100.000 de alegători au ieşit astăzi la vot. „Vioara I în Craiova va fi PNL-ul şi este începutul sfârşitului pentr PSD. Eu vă spun un lucru, pe site-urile de ştiri vedeam că sunt exit-poll-uri naţionale. Le-am spus că sunt simple invenţii pentru că în Craiova în nici o secţie nu a existat un lucrător care să adune datele. Legat de aceste rezultate, avem experienţa ultimelor 4 sau 5 în care erau altele decât cele din sondaje. Haideţi să vedem numărătoarea. Să aşteptăm câteva ore până la numărătoare“, a precizat senatorul Mărinică Dincă.

Nicolae Giugea, preşedintele PNL Dolj, a precizat că este încrezător în rezultatul obţinut de PNL. „Nu avem încă o estimare, aşteptăm într-un timp relativ scurt. S-au înregistrat şi unele incidente, la Dioşti am avut un număr de vreo 40 de cereri pentru urnă mobilă care nu îndeplineau condiţiile, am reuşit să le anulăm. La Braloştiţa, a fost prins cu traista cu bani după el un reprezentant al PSD-ului care avea lista şi mergea să cumpere voturi, la Calafat, în două secţii, reprezentanţii PSD-ului în secţiile de votare au fost surprinşi când înmânau câte două buletine de vot deja ştampilate pentru primar. Lupta este în continuare deschisă până se trage linie şi se semnează şi ştampilează procesele verbale. Înregistrăm un număr mare de votanţi pe listele siplimentare, peste 8000 de votanţi, asta înseamnă că s-a lucrat mai uşor ca în campaniile trecute la acordarea de vize şi toate treburile astea şi de, asemenea un mare număr cu urna mobilă, aproape 4000 de cereri pentru urna mobilă“, a declarat Nicolae Giugea, preşedintele PNL Dolj. 

    

  

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite