Administrator de asociaţie de proprietari, condamnat la închisoare cu suspendare pentru înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornelia Chelu a fost confamnată la închisoare cu suspendare
Cornelia Chelu a fost confamnată la închisoare cu suspendare

Fosta administrator al Asociaţiei de Proprietari nr. 3 Sărari-Siloz a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru înşelăciune. Sentinţa dată pe 29 mai nu este definitivă.

Cornelia Chelu a făcut mai multe plăţi din casă mai mari decât încasările, iar unele chitanţiere nu erau trecute în registru. În urma unui control s-a stabilit că existau minusuri înregistrate în activul contabil, dar şi că administratorul nu făcea toate repartizările în listele de plată. Verificările s-au făcut pentru perioada 2005-2010.

Închisoare cu suspendare

Fosta administrator al Asociaţiei de Proprietari nr. 3 Sărari-Siloz a fost trimisă în judecată în anul 2013 pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Judecătoria Craiova a condamnat-o pe Cornelia Chelu la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare. Sentinţa dată pe 29 mai nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Cornelia Chelu şi-a recunoscut vina în faţa instanţei, iar magistraţii au stability că inculpate trebuie să achite suma de 52.721 de lei drept daune materiale.

Mai citeşte şi

Fosta administrator al Asociaţiei 1A Craioviţa Nouă, condamnat la închisoare pentru delapidare. Doina Liliana Paraschiv, fosta administratoră, casieră şi contabilă a Asociaţie de Proprietari 1A din cartierul Craioviţa Nouă, a fost condamnată la 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru delapidare. Sentinţa dată de Judecătoria Craiova nu este definitivă.




 

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite