Ziua Muncii, sărbătorită cu scandal. Mascaţii au intervenit şi au împărţit amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Mai mulţi scandalagii au fost sancţionaţi de poliţie pentru încălcarea ordonanţelor militare, iar acum au dosare penale şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Scandal în oraşul Techirghiol, chiar de Ziua Muncii. „În jurul orei 22.15, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Techirghiol au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din oraş ar avea loc un conflict între mai multe persoane”, transmite IPJ Constanţa.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că mai multe persoane îşi adresau injurii şi se îmbrânceau, motiv pentru care s-a intervenit pentru aplanarea conflictului. Doar că scandalagii au devenit recalcitranţi şi au pătruns în curtea unei case, refuzând să coopereze cu forţele de ordine.

„Întrucât existau indicii că persoanele implicate încalcă prevederile Ordonanţelor Militare în vigoare, iar din momentul în care au pătruns în curte, persoanele în cauză au început să asculte muzică la intensitate ridicată, tulburând liniştea publică, în sprijin au sosit luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au intervenit şi au imobilizat mai mulţi bărbaţi, aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri, mai spun reprezentanţii IPJ Constanţa.

În urma cercetărilor, 4 bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea prevederilor O.M. 3/2020, cu amendă în valoare de 8.000 de lei, iar alţi 2 bărbaţi au fost amendaţi la Legea 61/1991, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe aceeaşi temă:

Poliţist pe motocicletă, implicat într-un accident rutier. A ajuns la spital

UPDATE Accident grav în municipiul Constanţa. O victimă a murit

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite