VIDEO UPDATE Ambulanţă înzăpezită la Săcele pentru 7 ore. Maşina de deszăpezire a rămas şi ea blocată în nămeţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţie dramatică în comuna Săcele din judeţul Constanţa. Un pacient a intrat în comă şi nu poate ajunge la spital pentru că maşina de deszăpezire care a plecat să scoată ambulanţa din troiene s-a blocat în nămeţi.

Serviciul de ambulanţă Constanţa a fost solicitat în noaptea de duminică spre luni să salveze un pacient aflat în stare gravă. Maşina a reuşit să preia pacientul din localitatea Săcele, dar la întoarcere viscolul a adus atât de multă zăpadă pe drumul judeţean încât l-a blocat.

O maşină de deszăpezire a încercat să dea la o parte troienele, dar a rămas şi ea blocată în nămeţi.

Pe drumul judeţean 226 s-au format mai multe dopuri de zăpadă. 

UPDATE: 2.30 O wola de la Primăria Săcele a reuşit să ajungă la ambulanţa blocată în troiene şi i-a făcut drum către ieşirea din localitate.

Medicii spun că pacientul este un bărbat de 77 ani aflat în comă. Acesta trebuia să ajungă la Spitalul de Urgenţă Constanţa. Starea pacientului era stabilă, dar ambulanţa a rămas blocată în nămeţi pentru mai bine de şase ore.

Bărbatul a mai avut de trecut peste o altă problemă. După doar trei kilometri de drum, cadrele medicale au luat decizia transferării lui într-o altă ambulanţă mai bine dotată şi care avea la bord un doctor. Pacientul a ajuns la spital şi a rămas internat în Secţia Terapie Intensivă. 

Medicii spun că zilele care urmează sunt critice pentru starea pacientului.

Ambulanţă înzăpezită la Constanţa


Vă mai recomandăm:

Codul portocaliu, prelungit pentru sud-estul ţării până luni dimineaţa, ora 9

VIDEO Cum se circulă pe Autostrada Soarelui

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite