VIDEO Turiştii au încins spontan o horă pe faleza din Mamaia, fără nicio măsură de protecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mamaia va avea mai mulţi poliţişti ca urmare a unui incident care a determinat autorităţile să ia măsuri. În seara de sâmbătă, 20 iunie, mai mulţi turişti s-au încins într-o horă în centrul staţiunii, în Piaţeta Cazino.

Oamenii au început să joace hora fără să ţină cont de vreo regulă de distanţare socială. Fără măşti, fără protecţie, turiştii s-au distrat ca în vremurile bune - aşa, ca într-un concediu cuvenit după o perioadă lungă de îngrijorare şi stres. 

„Referitor la imaginile aparute în spaţiul public din seara de 20 iunie, filmate în zona Piaţetă Cazino din staţiunea Mamaia, facem următoarele precizări:

Imaginile video au fost aduse la cunoştinţa conducerii I.P.J. Constanţa în jurul orei 22.30, iar în 3 minute, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia a ajuns la faţa locului, în zonă nefiind semnalată vreo problemă.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că incidentul la care facem referire s-ar fi produs în jurul orei 22.05.

Datorită muzicii live care cânta la o terasă şi a atmosferei create, în mod spontan, mai mulţi trecători - posibil turişti - au format o horă, pe care au dansat aproximativ 3 minute.

Ca măsură de precauţie şi pentru prevenirea acestui tip de incidente, conducerea I.P.J. Constanţa a dispus suplimentarea efectivelor în staţiunea Mamaia, începând cu data de astăzi“, anunţă Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al Poliţiei Constanţa. 

Pe aceeaşi temă: 

Terasă din Vama Veche închisă, după ce o angajată de la bar a fost confirmată cu COVID-19

Focar de COVID-19 la Primăria Constanţa. Activitatea cu publicul este blocată

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite