Angajat al primăriei Mangalia, testat pozitiv cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele două zile, au fost testaţi pozitiv şi angajaţi ai primăriilor Năvodari şi Constanţa. La nivelul judeţului Constanţa au fost înregistrate pănă acum 331 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

Primarul oraşului Mangalia, Radu Cristian, a anunţat joi, 18 iunie, că unul dintre angajaţii primăriei s-a infectat cu noul coronavirus.

„Din păcate, un angajat al Primăriei Mangalia a fost depistat pozitiv la infecţia cu COVID-19. Colegul nostru s-a autoizolat imediat după ce a resimţit primele simptome, iar ulterior a făcut testul care i-a confirmat prezenţa virusului in organism”, spune primarul. 

Acesta asigură că angajatul nu a avut contact cu publicul. De asemenea, colegii de birou ai bărbatului s-au autoizolat la domiciliu.

„Am dispus să se dezinfecteze urgent întreaga clădire în care se află biroul său, precum şi scara blocului în care locuieşte. Precizez că, încă de la apariţia pandemiei de coronavirus în ţara noastră, toţi angajatii Primăriei Mangalia respecta normele de igiena şi distanţare socială”, adaugă Radu Cristian.

Pe aceeaşi temă:

Un angajat al Primăriei Constanţa a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Angajată a primăriei Năvodari, confirmată pozitiv cu COVID-19. Instituţia îşi suspendă parţial activitatea

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite