VIDEO Turcul plăteşte. Atacatorul care şi-a făcut dreptate cu iataganul de shaorma în mână s-a predat Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atacatorul turc din shaormeria din Constanţa FOTO captură video
Atacatorul turc din shaormeria din Constanţa FOTO captură video

Angajaţii unui fast-food situat în plin centrul Constanţei au fost terorizaţi cu sabia de un turc de 29 ani, care le-a fost coleg pentru scurt timp.

UPDATE ora 13.50 Atacatorul din shaormerie s-a predat Poliţiei în urmă cu scurt timp. El va fi cercetat de poliţişti pentru agresarea angajaţilor şi a clienţilor din local şi pentru ameninţarea acestora cu un iatagan de tăiat carnea.

În noaptea de Dragobete, în jurul orei 3.20, turcul în vârstă de 29 ani a intrat furios în shaormeria Istanbul Kebab de pe strada Mircea cel Bătrân colţ cu parcul de la Teatru. S-a dus glonţ la băiatul care tăia feliile de carne de pe rotisor şi l-a luat la palme.

Băiatul, mai înalt decât el, n-a ripostat, mai ales că sirianul era din cale-afară de furios. A făcut scandal, a dat să plece, dar la ieşire s-a răzgândit şi a luat un cuţit lung de jumătate de metru folosit la prepararea shaormei.

A început astfel să-i ameninţe pe cei din local, distrugând mobilierul din cale.

Din cauza şocului, o angajată şi-a pierdut cunoştinţa, căzând la pământ ca secerată. Câţiva clienţi aflaţi în local au sărit să-i dea primul-ajutor, i-au luat pulsul şi după câteva moment, femeia şi-a revenit.

Şocul fusese însă atât de mare, încât în primele clipe ea a crezut că salvatorii sunt atacatori.

Turcul care a provocat panica în shaormerie este acum căutat de Poliţie. El locuieşte în Bucureşti, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru ultraj, tulburarea liniştii publice, loviri şi alte violenţe, furt calificat.

Imaginile din timpul atacului surprinse de camerele de supraveghere au fost postate pe internet.

Patronul nu a depus încă plângere împotriva celui care a încercat să se angajeze la local, dar nu a rezistat prea mult timp.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite