VIDEO Scandal în autoizolare. Poliţia a folosit spray-ul pentru a potoli doi bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţa a folosit spray-ul din dotare                                                                  Captură video
Poliţa a folosit spray-ul din dotare                                                                  Captură video

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de Paşte, dar Poliţia a făcut primele declaraţii abia după ce imaginile au apărut în spaţiul public.

Sindicatul Europol a făcut publice imaginile în care poliţiştii sunt atacaţi de persoane aflate în izolare la domiciliu. Evenimentul s-a petrecut pe 19 aprilie, în oraşul Hârşova (judeţul Constanţa).

„Poliţisti atacaţi după ce au venit să aplaneze un conflict al unor persoane aflate în izolare în Hârşova”, scriu cei de la Europol.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa a făcut miercuri, 22 aprilie, primele precizări cu privire la eveniment.

„La data de 19 aprilie, în jurul orei 23.55, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hârşova au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că la locuinţa rudelor sale este gălăgie şi se sparg geamuri. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali au constatat că un bărbat, de 40 de ani se află în stare de ebrietate şi are un conflict cu rudele sale, care locuiesc în acelaşi imobil.

Forţele de ordine au încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul în cauză, dar şi fiul acestuia, de 23 de ani, au devenit recalcitranţi, moment în care jandarmii au folosit spray-ul din dotare, cei doi intrând înapoi în locuinţă, transmite IPJ.

VIDEO: Sindicatul EUROPOL


După aplanarea incidentului, cei doi scandalagii au fost amendaţi cu 500 de lei fiecare, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare. În cauză a fost întocmit şi un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hârşova.

„Cu privire la situaţia de autoizolare în care se aflau cele două persoane, menţionăm faptul că acestea s-au aflat în autoizolare la domiciliu în perioada 07-20 aprilie a.c., fiind verificate zilnic de forţele de ordine”, mai spun poliţiştii.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Medic răpus de Covid-19, la Constanţa. Cu o zi înainte să-i apară simptomele bolii, doctorul îşi dăduse demisia de la Spitalul Judeţean

Moartea unei paciente de vârsta arhiepiscopului Pimen, dus cu elicopterul la Bucureşti. „Asistenta mi-a spus că singura perfuzie e candela aprinsă“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite