VIDEO Lovite pe trecerea de pietoni de handbalistul Şimicu. Două tinere au fost accidentate la intrarea în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Şimicu, handbalistul care a accidentat două studente
Alexandru Şimicu, handbalistul care a accidentat două studente

Seria accidentelor pe trecerea de pietoni nu a luat sfârşit. Două fete au fost lovite în urmă cu puţin timp de o maşină, la intrarea în Mamaia. La volanul unei maşini Alfa Romeo se afla chiar handbalistul Alexandru Şimicu de la HCM Constanţa.

Accidentul a avut loc în apropierea hotelului Parc. Poliţiştii de la Serviciul Rutier spun că fetele sunt studente. 

Ele au fost acroşate de un şofer care nu le-a acordat prioritate. Victimele nu sunt în stare gravă. La momentul sosirii ambulanţelor, cele două erau conştiente şi cooperante.

Două echipaje SMURD au venit să le acorde primul ajutor. Fetele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale.

Şoferul vinovat, handbalistul Alexandru Şimicu în vârstă de 25 ani, spune că nu le-a văzut pe fete pentru că unghiul i-ar fi fost blocat de o maşină de Şcoală Auto. Când le-a observat, pe trecerea de pietoni era deja prea târziu. 

Bărbatul este cercetat acum pentru vătămare corporală.

Un alt eveniment rutier a avut loc pe strada Eliberării din Constanţa, miercuri la ora 9.00. Un bărbat de 59 ani a lovit cu maşina o femeie de 37 ani care traversa regulamentar strada. Victima a fost transportată la spital pentru analize.

Aceste accidente se înscriu în seria celor petrecute pe trecerea de pietoni în ultima săptămână. Sâmbăta trecută Andreea Roşu, o frumoasă studentă a fost omorâtă pe zebră de un şofer beat. Liviu "Pako" Marinel a fost arestat ulterior pentru 29 zile.

Handbalist constănţean loveşte două fete pe trecerea de pietoni


Vă mai recomandăm:

EXCLUSIV FOTO Povestea şoferului beat care a omorât o studentă pe trecerea de pietoni. Liviu "Pako" a stat ascuns sub o maşina de frica prietenilor victimei

VIDEO Tânără omorâtă pe trecerea de pietoni. Şoferul a fugit şi un trecător, confundat cu acesta, a fost bătut măr

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite