VIDEO Imnul oficial al Festivalului NEVERSEA 2019. A fost compus special de DJ-ul Mike Perry

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acrobaţi care vor dansa deasupra publicului, parade ale unor creaturi fabuloase, spectacole aviatice şi multe alte surprize îi aşteaptă pe cei care vor participa la NEVERSEA 2019.

Dj-ul suedez, Mike Perry a compus special pentru ediţia din acest an a festivalului NEVERSEA, imnul „One life”. Artistul a fost prezent la prima ediţie a festivalului.

Cei prezenţi la NEVERSEA vor întâlni în perimetrul festivalului, acrobaţi, dar vor vedea si o paradă impresionantă al creaturilor fabuloase ale mării, oferită de renumita companie Remue Menage.

„Fiecare scenă din festival va fi animată de dansatori costumaţi, din România, dar şi din străinătate. Nu vor lipsi nici în acest an locurile decorate cu butaforii unde, fanii festivalului se pot costuma pentru poze şi nici zonele de fashion, de unde pot să-şi achiziţioneze cele mai cool outfituri de festival. La scena principală, show-urile artiştilor vor fi acompaniate de acrobaţi care vor dansa în aer, la 5 metri înălţime, deasupra publicului”, spun organizatorii.

La ediţia de anul acesta a festivalului, vor exista demonstraţii tactico-militare ale  Forţelor pentru Operaţii Speciale, ale specialiştilor din structurile EOD, elevilor şi studenţilor din instituţiile militare de învăţământ şi personal din cadrul forţelor terestre, aeriene şi navale. Una dintre atracţii va fi spectacolul aviatic pregătit de Forţele Aeriene Române.

Joi, 4 iulie 2019, începând cu ora 20.50, aeronave militare din cadrul Forţelor Aeriene Române vor survola zona. În formaţia de aeronave vor fi un elicopter IAR 330 Puma Socat, o aeronavă C-27 J Spartan, trei aeronave MIG-21 Lancer şi două aeronave F-16. În acest an, este pentru prima dată când militarii români se alătură unui asemenea eveniment.

Festivalul NEVERSEA 2019 îşi deschide porţile joi, 4 iulie, pe plaja Modern din Constanţa.

Pe aceeaşi temă:

NEVERSEA 2019. Restricţii de circulaţie în zona peninsulară a Constanţei

Captură impresionantă de droguri pregătite de un traficant pentru Neversea. Ce cantităţi au găsit anchetatorii în maşina acestuia 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite