Captură impresionantă de droguri pregătite de un traficant pentru Neversea. Ce cantităţi au găsit anchetatorii în maşina acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mascati politisti descinderi

Tănărul de 22 de ani va fi prezentat marţi, 2 iulie, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanţa, a avut loc luni, 1 iulie.

Oamenii Legii a au oprit în trafic un autoturism, la intersecţia Drumului Naţional 39 (Mangalia-Constanţa) cu Autostrada A4, condus de un bărbat, de 22 de ani.

„Din investigaţiile efectuate în cauză s-a constatat că inculpatul C. L a desfăşurat activităţi infracţionale de trafic de droguri pe raza oraşelor Constanţa şi Mangalia. Pentru a comunica cu persoanele care doreau să cumpere droguri, inculpatul a folosit aplicaţii criptate, pentru a-şi ascunde activitatea infracţională şi a împedica identificare şi tragerea sa la răspundere penală”, spun procurorii DIICT:

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite 502 comprimate de ecstasy, 472 de grame de amfetamină, 374 de grame de MDMA, 0,5 grame de ketamină şi 1,4 grame de cocaină.

„În continuarea cercetărilor, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate au efectuat o percheziţie domiciliară şi au descoperit 668,3 grame de amfetamină, 42,4 grame şi 20 de comprimate de MDMA, 9,8 grame de ketamină, 79,8 grame de canabis, 2 grame de haşiş, un cântar, 2 grindere, un laptop, un telefon mobil, precum şi 8.450 de lei şi 160 de euro”, transmite IPJ Constanţa.

În urma percheziţiei domiciliare s-a constatat că, o mare parte a drogurilor găsite în imobilul unde acesta locuia fără forme legale, „erau deja porţionate pentru a fi comercializate persoanelor interesate şi care urmau să fie prezente într-un număr foarte mare în municipiul Constanţa, cu ocazia desfăşurării unui festival de muzică, în perioada 04.07.2019 – 07.07.2019”, mai spun procurorii DIICOT.

Tânărul a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa, iar, în cursul zilei de marţi, 2 iulie, va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi al I.P.J. Constanţa.

Pe aceeaşi temă:

Trei tineri au fost prinşi drogaţi la volan de poliţiştii constănţeni. Unul dintre ei avea 18 ani

Un medic bucureştean a fost prins drogat la volanul unui bolid de lux


 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite