VIDEO Imagini dramatice la Biobaza Năvodari. Angajaţii omoară în bătaie câinii maidanezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imagini de o violenţă extremă filmate la Biobaza Năvodari au apărut pe Internet în cursul zilei de dumincă. Mai mulţi angajaţi sunt surprinşi când lovesc cu sălbăticie câinii maidanezi aduşi în centrul de ecarisaj.

Imaginile au fost postate pe un cont de Facebook care promovează neoficial oraşul Năvodari. 

Clipul are aproape cinci minute şi începe cu declaraţiile viceprimarului de la Năvodari, Florin Chelaru şi ale unei angajate din aceeaşi instituţie care subliniază măsurile de îngrijire care sunt luate pentru maidanezi.

Tratamentul la care sunt supuşi caâinii întrece însă orice imaginaţie. Patrupedele sunt scoase dintr-o cuşcă metalică cu ajutorul unui laţ făcut la capătul unui tije metalice şi trântiţi de placa de beton. Hingherii care apar în imagini îi duc apoi în zonele amenajate pentru câini şi acolo începe măcelul.

Câinii care se împotrivesc transportului sunt loviţi cu sălbăticie de mai mulţi bărbaţi.

Acuzaţii legate de relele tratamente aplicate animalelor fără stăpân au mai fost la Năvodari. Asociaţiile de protecţia animalelor anuţau în toamna lui 2014 că mai mulţi maidanezi au fost găsiţi omorâţi prin oraş. 

Reprezentanţii Primăriei Năvodari au spus de fiecare dată că eutanasiera patrupedelor nu este o soluţie pe care o vor urma, decât în cazuri speciale. Până atunci, câinii fără stăpân aduşi la Biobaza din Năvodari ar fi trebuie deparazitaţi, vaccinaţi şi pregătiţi pentru adopţie.

Câini bătuţi la Biobaza Năvodari

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite