VIDEO Explozie devastatoare la Medgidia. 12 persoane au fost rănite şi au suferit arsuri

0
0

Explozie puternică într-un bloc de pe strada Independenţei din Medgidia. 12 persoane au suferit arsuri sau au fost rănite după ce o butelie a sărit în aer într-un apartament de la etajul 2 al imobilului.

UPDATE Secretarul de stat Raed Arafat a declarat pentru Mediafax că, în total, 12 persoane au fost rănite în explozia de la Medgidia.

Potrivit reprezentantului guvernamental, cele patru persoane rănite grav în urma deflagraţiei, între care şi un copil, au fost deja transportate la Bucureşti. Prin urmare, copilul a fost internat la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”, iar cei trei adulţi la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri.

Explozia a avut loc marţi, în jurul orei 20.30, într-un apartament de la etajul al doilea al unui bloc de locuinţe cu patru etaje situat pe bulevardul Independenţei din Medgidia, deflagraţia fiind urmată de un incendiu.

Deflagraţia a avut loc din cauza unei butelii care scăpa gaze, spun pompierii militari. Mai multe echipaje de la ISU Dobrogea, SMURD, Poliţie şi Ambulanţă au fost solicitate să intervină la locul exploziei.

Apartamentul în care a avut loc explozia locuieşte o familie tânără pe nume Chiriţă. Toţi cei patru membri ai familiei sunt în stare gravă, internaţi la Bucureşti.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, persoanele rănite, majoritatea intoxicate cu fum, au fost transportate cu ambulanţele la spitalul din Medgidia şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Pompierii constănţeni au reuşit să stingă incendiul care a urmat exploziei după o intervenţie care a durat aproximativ două ore.

Momentul exploziei de la Medgidia

Explozie devastatoare la Medgidia. 12 persoane au fost rănite şi au suferit arsuri

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite