VIDEO EXCLUSIV Inconştienţă pe un bulevard din Constanţa. O şoferiţă este filmată cu un copil în braţe, la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inconştienţă vecină cu penalul la Constanţa. O şoferiţă a fost filmată cu un copil în braţe în timp ce se afla la volanul maşinii sale. Înainte să plece de pe loc, copilul e mutat pe scaunul din dreapta, dar nu este asigurat cu centura.

Imaginile au fost postate de un constănţean scandalizat şi el de modul în care femeia tratează probabilitatea unei nenorociri pe cale să se întâmple. 

Autoturismul, un Wolkswagen argintiu cu numărul de înmatriculare CT - 56 - LTA a fost filmat mai întâi când staţiona la semaforul de la intersecţia apropiată Casei de Cultură din Constanţa. Şoferiţa pare destul de relaxată şi ţine pentru câteva momente copilul în braţe. 

Minora nu poartă centură în tot acest timp, dicută cu femeia şi se agită în braţele ei. Înainte ca semaforul să treacă pe culoare verde, femeia pasează fetiţa către o altă ocupantă a maşinii, aflată pe scaunul din dreapta faţă.

Şoferiţa pare preocupată de sănătatea copilului şi îi trage fesul mai bine pe urechi, dar nu se sinchiseşte să îi ataşeze centura de siguranţă sau, aşa cum prevede legea să o mute pe bancheta din spate, într-un scaun special, destinat copiilor.

Cameramanul amator susţine că a filmat imaginile în cursul zilei de sâmbătă, 24 ianuarie, după ora 14.30. Decizia de a le face publice pe Internet a venit ca o încercare de a arăta lumii întregi gestul necugetat al femeii. El chiar insistă cu un stop-cadru pe numărul de înmatriculare al autoturismului. 

Facem şi noi un apel către poliţiştii constănţeni să analizeze aceste imagini şi să ia măsurile care se impun. Cu toate că imaginile filmate cu o cameră neomologată nu pot fi folosite în instanţă, oamenii legii pot să discute cu şoferiţa şi să o facă să înţeleagă că un astfel de comportament este ilegal şi poate duce la consecinţe grave în cazul unui accident. 

Şoferiţă inconştientă, cu minorul la volan

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite