VIDEO Elev înjunghiat de un coleg de şcoală la Medgidia, pentru 25 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev de 17 ani din Medgidia a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de un coleg mai mic. Totul a pornit de la o tranzacţie între cei doi: agresorul i-a vândut un ceas elevului şi nu a primit cei 25 lei datoraţi.

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de luni, 11 mai. Într-una dintre pauze, un elev de clasa a XI-a şi un coleg de-al său din clasa a X-a a Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu din Medgidia s-au întâlnit în afara şcolii. 

Cei doi aveau o tranzacţie de încheiat: cel mai mare îi datora 25 lei colegului mai mic pentru un ceas. 

Pentru că victima nu şi-a plătit datoria, elevul mai mic a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe cel mai mare în picior. Conducerea liceului a sunat imediat la 112, iar victima a fost dusă la Spitalul Municipal Medgidia. 

Medicii spun că acesta a suferit o plagă înjunghiată în treimea superioară a coapsei drepte, dar rana nu va produce complicaţii care să-i pună viaţa în pericol. 

Conducerea Colegiului Nicolae Titulescu a demarat deja o anchetă pe lângă cea a poliţiei. În zilele următoare se va întruni comisia de disciplină, iar elevul agresor ar putea să fie exmatriculat. 

Directorul instituţiei spune că elevul care şi-a înjunghiat colegul a fost deja audiat de poliţişti. El era speriat de gestul făcut şi s-a declarat îngrijorat de faptul că şi-ar putea pierde bursa de 200 lei pe care Statul român o acordă celor care învaţă la şcolile profesionale. 

Acesta e cel de-al patrulea incident care are loc într-o unitate de învăţământ din Judeţul Constanţa într-o săptămână. Şirul problemelor a început la Şcoala din Agigea, atunci când pe site-ul instituţiei au fost găsite anunţuri pentru servicii erotice. A urmat cazul de la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân din Constanţa, unde nişte elevi au ajuns la spital după ce au fumat etnobotanice. 

Un alt caz scandalos a fost înregistrat la Colegiul Mihai Eminescu din Constanţa: profesorii au aflat că o elevă avea poze sexy publicate pe un site pentru adulţi. Ultimul incident a avut loc la Grupul Şcolar de Telecomunicaţii Constanţa. Un elev şi-a împuşcat cu un pistol cu bile doi colegi mai mici. 

Elev înjunghiat de un coleg de şcoală la Medgidia, pentru 25 de lei

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite