VIDEO Colind protestatar la Constanţa. „An Nou cu liberare de hoţie şi trădare!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harry Tavitian, printre protestatari FOTO S.I.
Harry Tavitian, printre protestatari FOTO S.I.

Activiştii pregătesc un nou protest la Constanţa. Duminică, 15 decembrie, manifestanţii se vor aduna ca de obicei la ora 15, la fântâna arteziană din Parcul Tomis II. Ei au pus la cale un colind inedit pentru guvernanţi.

„Primiţi cu fracturarea? Noi NU! Ieşim să vă urăm o Dobroge şi o Românie fără poluare, fără fracturare - de pământ sau de picioare. Revelion fără Chevron şi baston! Şi An Nou cu liberare de hoţie şi trădare!

Guvernanţii ne-au vândut şi ne-au furat destul! Acum le urăm şi noi lor fracturare plăcută! Şi cădere liberă. Din sondaje, în beci! De urât, le vom ura... duminică, de la ora 15, în marş. Uniţi salvăm!“, îndeamnă colindătorii.

Ei vor pleca în marş pe străzile Constanţei. Traseul este Parcul Tomis II - Tomis - Brotăcei - Adamclisi - Soveja - Lăpuşneanu - Poporului - Tomis - Parc Tomis II.

Organizatorii de la Dobrogea Verde fac o precizare importantă. „Noi nu avem nimic cu jandarmii din Constanţa. Au fost de fiecare dată lângă noi, cooperanţi şi binevoitori. Nu pe ei îi colindăm.

Cei care au fost la proteste până acum poate au observat că jandarmii ne-au protejat. De maşini, de indivizi agresivi de pe margine, de intruşi şi chiar de paznicii unui mall.

image

Este în interesul tuturor ca relatia pe care am clădit-o până acum cu jandarmii constănţeni să rămână aşa cum e. De aceea, pocnitorile, fumigenele, petardele şi animozitatea faţă de jandarmi trebuie lăsate acasă“, avertizează ei.

Vă mai recomandăm

VIDEO Premierul Victor Ponta, „arestat“ la Prefectura Constanţa

Manifestaţia de 1 Decembrie s-a transformat în manifestare. Activiştii au demonstrat că îşi iubesc ţara în fiecare duminică

FOTO „Manifestăm cât va fi nevoie“. Mobilizare pentru protestul naţional de 1 Decembrie

INTERVIU VIDEO Thomas Holst, manager Chevron: „Vom reveni la Pungeşti“

FOTO Protest triplu la Constanţa. Localnicii au ieşit în stradă împotriva proiectului Roşia Montană, a navei Flaminia şi a exploatării gazelor de şist

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite