VIDEO Premierul Victor Ponta, „arestat“ la Prefectura Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un protest spontan are loc în dimineaţa de marţi, 10 decembrie, la Constanţa. Un grup de manifestanţi s-au strâns pe platoul din faţa instituţiei, demonstrând împotriva Legii mineritului care a primit un aviz favorabil pentru a fi votată.

Protestatarii pichetează Prefectura de la ora 9.30 şi rămân două ore pe poziţii. Mişcarea a pornit în urma anunţului de luni seara, că legea a trecut de votul comisiei şi va fi votată în Parlament. La lucrările comisiei reunite din Parlament, presa nu a avut acces.

„Azi putem pierde Roşia Montană! Decretăm deci stare de necesitate! Mergem să-l «arestăm» pe Ponta.

România a ieşit în sfârşit în stradă când politicienii au vrut să distrugă Roşia Montană printr-o lege specială. Atunci i-am oprit. Astăzi ei încearcă din nou.

În Comisia reunită s-a discutat şi s-a votat deja propunerea de amendare a Legii Minelor, iar mâine Camera Deputaţilor votează în plen această nouă lege, mult mai gravă, a cianurării şi exproprierii.

Suntem vizaţi si noi, cei care luptăm împotriva gazelor de şist prin legea exproprierii“, au declarat protestatarii.

Vă mai recomandăm

FOTO VIDEO Greenpeace a dat buzna în curtea Parlamentului. Rezultat: 47 de activişti - amendaţi, Legea Minelor - aviz pozitiv

Protest spontan la Constanţa, în semn de solidaritate cu locuitorii din Pungeşti

Manifestaţia de 1 Decembrie s-a transformat în manifestare. Activiştii au demonstrat că îşi iubesc ţara în fiecare duminică

FOTO „Manifestăm cât va fi nevoie“. Mobilizare pentru protestul naţional de 1 Decembrie

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite