VIDEO Cântece de izolare. Cum sună celebra piesă populară „Cântă cucu-n Bucovina“, varianta de pandemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Gabriel Munteanu, solist Acoustic Dream Sursa Facebook CM
Cristian Gabriel Munteanu, solist Acoustic Dream Sursa Facebook CM

O nouă melodie de pandemie a fost creată în studioul ad-hoc de la Constanţa care şi-a câştigat deja notorietatea cu cântecele de izolare.

Duo-ul din Constanţa, Cristian Munteanu (solist) şi Andrei Amza (versuri şi montaj), care a creat o serie întreagă de cântece de pandemie, are o nouă melodie „de izolare“. 

Piesa are titlul „Cântec pentru lepădare de fake news“ şi este transpusă pe muzica celebrului cântec popular „Cântă cucu-n Bucovina“.  

Cei doi continuă astfel cu succes colecţia muzicală pentru timpul de izolare. Andrei Amza este jurnalist al publicaţiei „Constanţa de azi“, iar Cristian Munteanu este solist al trupei „Acoustic Dream“.

Andrei şi Cristian au la activ: „Balada gospodinului izolat“ (pe melodia „Sound of silence“, Simon & Garfunkel, versiune Disturbed), „Balada medicului din spital“ („Sailing“, Rod Stewart), „neBalada machedonului izolat“ („Un trandafir creaşti a firida mea“) „Balada pensionarului“ („Imagine“, John Lennon) şi „Balada izolatului combinat“ (Ieva's Polka, Eino Kettunen). Pe toate le puteţi asculta pe canalul de Youtube - Acoustic Dream

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Cântec de carantină, lansat de la Constanţa: „Balada izolatului combinat“

VIDEO Versiune de carantină a unui celebru cântec armânesc: „Un COVIDU creaşti la firida mea“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite