VIDEO Bătaia filmată dintre eleve s-a lăsat cu sancţiuni: nota scăzută la purtare şi eliminarea de la cursuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de clasa a VIII-a din Sinoe au fost sancţionaţi de dascăli cu scăderea notei la purtare şi cu eliminarea de la cursuri în urma unei încăierări dintre două colege, care a fost filmată.

În urma incidentului din data de 18 noiembrie, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Sinoe (structură a Liceului Tehnologic Mihai Viteazul), membrii Consiliului profesoral ai unităţii şcolare au hotărât sancţionarea celor trei elevi implicaţi în incident cu scăderea notei la purtare la 7 (şapte) şi, totodată, eliminarea de la cursuri pentru o perioadă de trei zile.

Elevii eliminaţi de la cursuri vor desfăşura activităţi în cadrul bibliotecii şcolii şi Grădiniţei Sinoe, sub supravegherea unui cadru didactic.

Pentru ceilalţi elevi din clasă, care au fost martori la incident şi nu au anunţat cadrele didactice, s-a propus scăderea notei la purtare la 9 (nouă), rămânând ca situaţia să se schimbe în funcţie de evoluţia fiecărui elev până la sfârşitul semestrului.

În ziua de marţi, 18 noiembrie, în intervalul orar 10.50 - 11.00, între două eleve din clasa a VIII-a de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Sinoe a avut loc un incident în sala de clasă. „Acest eveniment nu a fost anunţat profesorului de serviciu, profesorului diriginte, coordonatorului de structură sau oricărui alt cadru didactic“, spun dascălii.

Ulterior, după terminarea cursurilor, după ora 12.50, între cele două eleve a avut loc un alt incident, acestea luându-se la bătaie în drumul spre casă, pe stradă. Conflictul a fost filmat de către o altă elevă, înregistrare care a fost arătată părinţilor elevei agresate.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a dispus începerea unei anchete cu privire la faptele semnalate.

Vă mai recomandăm

Ea învăţa copiii din Sinoe! Învăţătoarea Aurelia Grosu a dat o fată de 13 ani pe mâna traficanţilor

Învăţătoarea proxenetă din Sinoe a fost dată afară. Şcoala i-a desfăcut Aureliei Grosu contractul

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite