VIDEO Amendă-record pentru şoferul băut demascat de „Adevărul“. Tânărul teribilist rămâne pieton pentru două luni şi va plăti 850 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stroie Bogdan Ionuţ va plăti o amendă de 850 lei. FOTO Adevărul
Stroie Bogdan Ionuţ va plăti o amendă de 850 lei. FOTO Adevărul

Şoferul care s-a lăsat filmat în timp ce bea alcool la volan a fost identificat şi amendat de poliţişti. Oamenii legii l-au lăsat fără permis pentru două luni şi i-au dat o sancţiune de 850 de lei. Bogdan Ionuţ Stroie a devenit celebru pe Internet după ce filmul cu el a fost publicat de adevarul.ro

Bogdan Ionuţ Stroie a petrecut alături de alţi patru prieteni la sfârşitul săptămânii trecute. Imaginile în care tinerii ascultau manele, în goana maşinii au fost postate pe Internet şi au ajuns peste tot după ce Adevarul.ro le-a făcut publice. 

În video se vede cum şoferul de 22 ani din localitatea Ion Corvin conduce pe contrasens şi la un moment dat ia mâinile de pe volan şi îşi toarna un pahar cu vin dintr-o carafa. Pentru ca şpriţul de vară să nu fie atât de tare, Stroie şi-a pus şi apă minerală şi a continuat să conducă neglijent în râsetele de admiraţie ale prietenilor săi.

Oamenii legii spun că nu au cum să dovedească faptul că tânărul a consumat alcool, dar în imagini se vede că mergea pe contrasens, că nu purta centură de siguranţă şi că ia mâinile de pe volan. 

Subcomisarul Ciprian Sobaru, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa a declarat că Bogdan Ionuţ Stroie a fost amendat cu 850 lei şi a primit o sancţiune cu două puncte de penalizare. Teribilistul nu va mai avea voie să conducă timp de 60 zile.

Sancţiunea nu a părut să-l sperie pe individ. Atunci când a ieşit din sediul poliţiei el a plecat din faţa jurnaliştilor cu scârţâit de roţi, deranjat de întrebările puse. Tânărul a primit de la oamenii legii şi o lecţie de educaţie rutieră. Poliţiştii i-au arătat imagini de la evenimente tragice petrecute în judeţul Contanţa, în care au murit tineri teribilişti care conduceau maşini puternice. 

Amendă record pentru şoferul băut la volan

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite