VIDEO Accident grav la Cernavodă. O persoană a murit şi alte trei au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O menevră greşită a unei şoferiţe a omorât un tânăr şi a rănit grav alte trei persoane. Totul s-a întâmplat pe un drum acoperit de apă de ploaie, în apropierea ecluzei de la Cernavodă.

Tragedia a avut loc la puţin timp după ora 17.30 a zilei de vineri. O femeie de 24 ani din Constanţa îşi conducea maşina pe DN 22C dinspre comuna Anghel Saligny către Cernavodă. 

Şoferiţa care nu avea foarte multă experienţă la volan a ieşit cu roata dreapta în afara drumului şi a dat de noroi. Pentru a redresa autoturismul ea a tras stânga de volan, dar mişcarea a fost mult prea bruscă şi prea amplă. Maşina ei a ajuns pe contrasens şi a fost lovită de un autoturism care circula regulamentar din sens opus. 

Maşina care venea dinspre Cernavodă era şi ea condusă tot de o femeie, de 60 ani din Constanţa. 

Impactul a fost atât de violent încât pasagerul aflat pe scaunul dreapta - faţă al primei maşini a fost omorât pe loc. Medicii spun că bărbatul de 29 ani din Constanţa nu a mai avut nicio şansă. 

În urma coliziunii, cele două şoferiţe au avut şi ele de suferit şi au primit ajutorul medicilor SMURD după ce au fost scoase dintre fiarele contorsionate. 

Pompierii militari au încercat să-l resusciteze şi pe bărbatul de pe scaunul din dreapta şoferiţei, dar acesta nu a supravieţuit. 

Şoferiţa vinovată are acum dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite