VIDEO 11 kilograme de canabis, confiscate de poliţişti. Drogurile erau cultivate într-un apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arme descoperite în apartamentul unui tânăr FOTO/ VIDEO BCCO
Arme descoperite în apartamentul unui tânăr FOTO/ VIDEO BCCO

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanţa au descoperit, la domiciliul unui bărbat, o cultură indoor de canabis.

Marţi, 28 aprilie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanţa, au efectuat două percheziţii domiciliare, în  Constanţa.

În urma activităţilor, la una dintre locaţii, poliţiştii au descoperit o cultură indoor de cannabis, compusă din 117 plante, aproximativ 11 kilograme de cannabis (masă vegetală uscată) şi aparatură specifică necesară cultivării cannabisului.

De asemenea, au fost indisponibilizate 2 autoturisme, 4 telefoane mobile, un laptop, un pistol de tip airsoft, un topor, un baston telescopic, un spray iritant – lacrimogen, 2.800 de lei şi 200 de euro.

În urma probatoriului administrat, un bărbat, de 30 de ani, bănuit că ar fi înfiinţat cultura de tip indoor, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 29 aprilie, să fie prezentat instanţei în vederea luării de măsuri legale.

Ce au descoperit poliţiştii în apartamentul unui constănţean 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite