USL, cap de listă pe buletinele de vot. Urmează PSD, PDL şi PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a stabilit ordinea în care candidaţii vor fi trecuţi pe buletinele de vot la alegerile locale din data de 10 iunie. Biroul Electoral Constanţa a comunicat că numerotarea a fost determinată în temeiul articolului 55, alineat 9, din Legea 67/2004.

Iată ordinea în care vor fi înscrişi în buletinele de vot competitorii electorali cu reprezentare parlamentară:

1. UNIUNEA SOCIAL LIBERALĂ

2. PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT

3. PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL

4. PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL

5. ALIANŢA CENTRU DREAPTA PNL-PC

6. ALIANŢA PENTRU CONSTANŢA

7. UNIUNEA NAŢIONALĂ PENTRU PROGRESUL ROMÂNIEI

Ordinea astfel stabilită este valabilă pentru toate circumscripţiile electorale din judeţul Constanţa, inclusiv în ce priveşte alegerea primarului.

„Evident, macheta buletinului de vot va cuprinde doar acei competitori electorali care au depus candidaţi în circumscripţia electorală comunală/orăşenească/municipală. La ora 13,00 fiecare birou electoral local trage la sorţi pentru competitorii electorali fără reprezentare parlamentară, care au depus candidaturi în circumscripţia respectivă pentru funcţia de consilier local şi primar. Ordinea stabilită va fi comunicată , până la data de 11 mai, ora 13, către Instituţia Prefectului Constanţa“, a precizat judecătorul Adrian Oprea, preşedintele Biroului Electoral Constanţa.
 
Site-ul adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Constanţa despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite