UPDATE Tânără de 24 de ani, moartă într-un accident rutier produs pe DN3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a murit în accidentul rutier produs pe DN 3
Tânăra a murit în accidentul rutier produs pe DN 3

Accidentul rutier s-a produs în dimineaţa zilei de luni, 24 mai, pe drumul naţional 3, între localităţile Murfatlar şi Ciocârlia. Au fost implicate două autoturisme.

UPDATE IPJ Constanţa a transmis că „astăzi, în jurul orei 06.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN3, dinspre localitatea Ciocârlia către Murfatlar, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 24, respectiv 20 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătoarei auto de 24 de ani şi vătămarea corporală gravă a celeilalte şoferiţe, precum şi a unui pasager - bărbat, de 23 de ani. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală.”

Ştirea iniţială:

Accidentul rutier s-a produs pe DN3, între localităţile Murfatlar şi Ciocârlia, judeţul Constanţa.

La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD B, un echipaj SMURD C, două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un echipaj de descarcerare.

În accident au fost implicate două autoturisme. Au rezultat trei victime, dintre care una, o tânără de 24 de ani, a fost declarată moartă. Ea era conducătorul uneia dintre maşinile implicate în accident.

Celelalte două victime (o femeie de 21 de ani şi un bărbat de 24 de ani) au fost transportate la spital cu multiple traume.


Citeşte şi:

Drama Lucianei: suferă de o boală rară şi trăieşte cu o pensie de 800 de lei. „Nu renunţ la speranţa că voi fi bine”

Portul Tomis şi Lacul Tăbăcărie, dorite de Primăria Constanţa. Primele demersuri

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite