UPDATE Mircea Băsescu rămâne în arest. Judecătorii au decis prelungirea mandatului de arestare preventivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Băsescu, în arest Foto Mediafax
Mircea Băsescu, în arest Foto Mediafax

Mircea Băsescu află marţi, 12 august, dacă va fi eliberat din arest. Tribunalul Constanţa decide prelungirea mandatului de arestare preventivă.

UPDATE Ora 14 Mircea Băsescu rămâne în arest. Tribunalul Constanţa a hotărât ca el să rămână în arest preventiv, nu la domiciliu, aşa cum ceruse. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Constanţa. Marian Căpăţână rămâne şi el în arest.

Mircea Băsescu cere să fie eliberat din arest, iar măsura încarcerării sale în penitenciar să fie înlocuită cu arestul la domiciliu. Fratele preşedintelui Traian Băsescu a fost săltat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în urma denunţului făcut de familia interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Aceştia l-au filmat pe cumătrul lor Mircea Băsescu discutând despre intervenţii făcute în justiţie pentru eliberarea acestuia.

La data de 20 iunie, Mircea Băsescu a fost trimis în judecată, în stare de arest, pentru trafic de influenţă, iar intermediarul Marian Adrian Căpăţână - pentru complicitate la această infracţiune. Judecătorii au menţinut arestul, în ciuda cererilor repetate de eliberare ale celor doi inculpaţi.

Vă mai recomandăm

Mircea Băsescu rămâne după gratii. Decizia instanţei este valabilă şi pentru Marian Căpăţână

Mircea Băsescu, despre acuzatorii săi: Au refuzat să dea filmele originale fiindcă s-a umblat pe ele

Mircea Băsescu rămâne în arest. Denunţătorul său a fost lăsat în libertate, cu arest la domiciliu

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite