UPDATE Doi copii arşi au ajuns la spital în stare gravă. Au încercat să aprindă focul cu benzină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

Doi copii, unul în vârstă de 7 ani, iar celălalt de 14 ani, au fost preluaţi de medicii de pe ambulanţă în stare gravă.

UPDATE: Conform pompierilor, accidentul s-a produs din cauza unui spray aruncat în foc, acesta explodând în faşa copiilor. Iniţial, primele declaraţii de la faţa locului conduceau spre ipoteza că cei doi copii ar fi încercat să aprindă focul cu benzină.

Tragedia s-a produs în cursul nopţii de 7/8 februarie (vineri spre sâmbătă) în localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa.

Din relatările medicilor Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanţa (SAJ), copiii (de 7 şi 14 ani) au vrut să aprindă focul în sobă cu benzină. Flacăra le-a explodat în faţă.

„În jurul orei 01.00 am fost solicitaţi în localitatea Valu lui Traian,  pentru 2 minori de 7 şi 14 ani care încercând să facă focul în sobă, cu benzină, le-a explodat în faţă. La caz au fost alocate un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Li s-a acordat primul  ajutor medical la faţa locului, au fost intubaţi şi transportaţi la spitalul din Constanţa.

Din cauza evoluţiei nefavorabile, în jurul orei 04.00 au fost transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu,  Bucureşti”, transmite ISU Dobrogea.

Pe aceeaşi temă:

Accident mortal la ieşire din Constanţa. Maşină răsturnată într-un sens giratoriu

Accident mortal. Un muncitor a căzut de la 6 metri înălţime, de pe un bloc aflat în construcţie

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite