UPDATE Crimă la beţie. Un bărbat a fost lăsat să moară în stradă cu ambele artere femurale secţionate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deces cu multe semne de întrebare la Constanţa. Un tânăr a fost lăsat să sângereze până la moarte, în stradă, cu ambele artere femurale tăiate. Victima şi-a pierdut viaţa câteva minute mai târziu, la Spitalul de Urgenţă din Constanţa.

UPDATE 16:45 Doi bărbaţi din Constanţa care locuiesc la intersecţia străzilor Ion Raţiu şi Mircea cel Bătrân au fost ridicaţi de mascaţii de la IPJ pentru audieri. Ei par să fie gemeni şi anchetatorii presupun că unul dintre ei ar fi comis crima. 

UPDATE: Folosind imaginile de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au reuşit să identifice presupusul autor al crimei. Acesta este căutat la această oră de poliţişti. Surse apropiate anchetei au declarat că atât autorul cât şi victima s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului.

Teribila crimă a avut loc în zona "Piaţa Chiliei" din Constanţa. Bărbatul, care avea puţin peste 30 ani, a fost găsit înjunghiat pe strada Radu Calomfirescu. 

Victima a fost preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa şi transportată la Spitalul de Urgenţă din oraş. Medicii au încercat să-l salveze, dar bărbatul pierduse prea mult sânge, aşa că nu au mai putut face nimic şi l-au declarat decedat.

Doctorul Laurenţiu Bădescu de la Serviciul de Ambulanţă Constanţa susţine că victima avea ambele artere femurale secţionate. Vasele de sânge care au un debit foarte mare au grăbit decesul bărbatului.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că nu s-au auzit niciun fel de zgomote sau strigăte de ajutor. Cu toate acestea, poliţiştii ştiu că alături de victimă ar fi existat o altă persoană care a fost martor la toate faptele şi apoi a sunat la Ambulanţă. 

Casa în faţa căreia a fost lăsat bărbatul are două camere de supraveghere aşa că este posibil ca ultimele clipe de viaţă ale tânărului să fi fost surprinse pe video. Anchetatorii spun că au în vedere o persoană care avut o discuţie aprinsă cu victima şi apoi a atacat-o. Totul s-a petrecut foarte repede, iar bărbatul a fost lăsat într-o baltă de sânge. 

Bărbatul ucis a fost identificat ca fiind Viorel Bahică din comuna constănţeană Independenţa. Trupul lui a fost supus autopsiei la Morga Spitalului de Urgenţă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite