Universitatea Ovidius îşi deschide porţile pentru 18.000 de studenţi. Lista facultăţilor unde se va studia online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea Ovidius Constanţa
Universitatea Ovidius Constanţa

Conducerea Universităţii Ovidius din Constanţa (UOC) a comunicat lista facultăţilor unde se va studia în format hibrid sau în format online.

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) organizează vineri, 1 octombrie 2021, de la ora 11.00, festivitatea de deschidere a anului universitar 2021-2022, informează rectorul instituţiei de învăţământ superior, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu.

Potrivit sursei citate, evenimentul va avea loc în Sala Senatului din noul Campus universitar (Corp A, Aleea Universităţii, nr. 1) şi se va desfăşura în format hibrid, în sala de festivităţi urmând a fi prezenţi reprezentanţii conducerii universităţii, ai facultăţilor şi studenţilor, în vreme ce comunitatea academică va putea urmări ceremonia în transmisiune live pe pagina de Facebook a universităţii: https://www.facebook.com/UnivOvidiusConstanta.

Pentru cei peste 18.300 de cursanţi ai Universităţii Ovidius din Constanţa, activităţile didactice vor începe din data de 4 octombrie 2021, modalitatea de desfăşurare a acestora fiind decisă la nivelul Consiliilor celor 16 facultăţi.

„În semestrul I al anului universitar 2021-2022, fiecare facultate îşi va desfăşura activitatea astfel încât să le asigure tuturor studenţilor o educaţie de înaltă calitate şi accesul echitabil la actul educaţional, având în vedere, în acelaşi timp, protejarea siguranţei şi sănătăţii studenţilor, cadrelor didactice şi a personalului administrativ”, a precizat conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu.

Astfel, conform deciziei Consiliului de Administraţie a UOC, vor începe cursurile în format hibrid (mixt şi online) studenţii înmatriculaţi la 11 din cele 16 facultăţi ale UOC: Facultatea de Arte, Facultatea de Construcţii, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Farmacie, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice, Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară, Facultatea de Ştiinţe Aplicate şi Inginerie, Facultatea de Ştiinţe ale Naturii şi Ştiinţe Agricole şi Facultatea de Teologie.

În acelaşi timp, activităţile didactice se vor desfăşura în format online pentru studenţii următoarelor facultăţi: Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Facultatea de Litere, Facultatea de Matematică şi Informatică, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Facultatea de Ştiinţe Economice.

De asemenea, activitatea didactică a doctoranzilor în cadrul Institutului Studiilor Doctorale se va desfăşura în format online.

Citeşte şi: 

Cum ajung penalii României modele pentru societate. Psiholog: „Admirăm clovnii chiar şi când ne pun în pericol viaţa“

Peste 20 de elevi din judeţul Constanţa au fost confirmaţi cu COVID-19

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite