Un turist a murit lovit de un ski-jet în Costineşti. Vehiculul condus cu viteză s-a încurcat în plasele pescăreşti din larg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit, sâmbătă, lovit de ski-jet în staţiunea Costineşti. Turistul manevra vehiculul cu viteză şi s-a încurcat în plasele pescăreşti din larg.

Bărbatul în vârstă de 41 ani, Vitalie G., era turist, fiind originar din Republica Moldova şi stabilit la Arad.

În jurul orei 13.00 a zilei de sâmbătă, 5 august, aflat pe plaja din Costineşti, turistul a închiriat un ski-jet cu care a plecat pe mare. 

În larg, însă, la 100 metri de ţărm, bărbatul s-a încurcat cu ski-jet-ul în plasele pescăreşti amplasate în zona de nord a staţiunii.

El a căzut de pe ski-jetul pe care-l manevrase cu viteză, fiind lovit puternic în piept şi în abdomen de vehiculul scăpat de sub control.

Căzut în apă, rănitul a fost luat de o barcă de agrement aflată în zonă şi predat salvatorilor de pe ţărm.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că victima a fost preluată de la mal de şenilata aflată pe plajă şi dus la cortul de prim-ajutor pentru îngrijiri medicale. El a fost diagnosticat cu un traumatism toraco-abdominal, iar în timp ce primea îngrijiri medicale a făcut stop cardio-respirator. 

Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, iar la faţa locului a fost trimis şi elicopterul SMURD.

Medicii au încercat timp de câteva zeci de minute salvarea bărbatului, însă în pofida eforturilor depuse bărbatul a fost declarat mort. 

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul de ski-jet.

Alte două incidente în care au fost implicate ski-jeturi au avut loc luna trecută în staţiunea Mamaia, persoanele implicate în cazurile respective fiind rănite uşor. 

Pe aceeaşi temă: 

Trupul băiatului de 15 ani dispărut în mare în zona Vadu, găsit de către scafandri. În această vară, 13 oameni au murit înecaţi în mare

Femeia dispărută în mare a fost găsită. Trupul ei, scos de valuri pe plajă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite