Un tânăr, proaspăt liberat din închisoare, prins la volan fără permis. Ce palmares infracţional are la 27 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 27 de ani s-a specializat în conducerea maşinilor fără a deţine un permis de conducere. În luna iulie 2018 a fost liberat din închisoare, iar acum riscă să ajungă înapoi.

Conform IPJ Constanţa, duminică, 3 februarie, la ora 15.50, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa au identificat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiu, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Conducătorul auto a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul al IPJ Constanţa, urmând ca astăzi să fie propus instanţei cu propuneri corespunzătoare”, spun poliţiştii.

Tânărul a fost liberat în iulie 2018 din închisoare unde a ispăşit o condamnare tot pentru conducere fără permis. Pentru aceeaşi infracţiune mai există un alt dosar penal pe numele său, aflat în lucru la anchetatori.

Acelaşi bărbat are condamnări cu suspendare primite în mai multe ţări din Uniunea Europeană pentru infracţiunea de furt comis cu violenţă. În total, condamnările din străinătate ar cumula 5 ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă:

Călugăr mort în accident rutier. A intrat cu maşina într-un copac

Şofer oprit cu focuri de armă. Ce au descoperit poliţiştii

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite